به گزارش شبکه معالم، دو سالانه عکس حوزه در حقیقت نخستین رویداد ملی است که در زمینه موضوع روحانیت و حوزههای علمیه هر دو سال یکبار و به همت مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار میشود.
دبیر چهارمین دو سالانه عکس حوزه در این خصوص بیان داشت: تلاش شده است تا در برگزاری این جشنواره عکس، موازین و ترازهای جهانی برگزاری یک فستیوال عکس رعایت شود که امیدواریم در این دوره بتوان نمایشگاه آثار برگزیده را نیز برپا و کتاب عکس این جشنواره را منتشر کرد.
وی با بیان اینکه شرکت عموم علاقمندان و عکاسان در این جشنواره آزاد و بخش ویژه این دوسالانه نیز مخصوص عکاسان روحانی است، افزود: بخشهای اصلی دو سالانه عکس حوزه به صورت تک عکس و مجموعه عکس است.
وی در خصوص نحوه زمانبندی دو سالانه عکس حوزه نیز بیان داشت: ثبتنام و دریافت عکسها از ۲۰ خردادماه در سایت جشنواره به نشانی photohawza.eshragh.info آغاز و تا ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
سلیمانی اضافه کرد: پس از انجام داوری نتایج در روز ۲ مردادماه اعلام خواهد شد که نمایشگاه آثار برگزیده نیز همزمان با دهه کرامت برپا و اختتامیه این دوسالانه نیز در شب میلاد امام رضا(ع) برگزار و نفرات برگزیده مورد تجلیل قرار میگیرند.
دبیر چهارمین دو سالانه عکس حوزه در خصوص جوایز این جشنواره گفت: نشان زریّن شمسه محمدی، لوح افتخار و ۳۰ میلیون ریال به نفرات اول هر بخش؛ نشان سیمین شمسه محمدی، لوح افتخار و ۲میلیون ریال برای نفرات دوم هر بخش؛ نشان برنزین شمسه محمدی، لوح افتخار و ۱۰ میلیون ریال به نفرات سوم هر بخش و لوح تقدیر و مبلغ ۷۵۰ هزار ریال به ازای هر قطعه عکس راه یافته به نمایشگاه اهدا میشود.
تشویق جامعه هنری کشور و ترغیب هنرمندان عکاس فعال برای پرداختن به موضوعهای مرتبط با حوزه و روحانیت، استفاده از ظرفیت گسترده هنر عکاسی برای ثبت و انتقال نقش روحانیت در موضوع دو سالانه، فراهم آوردن بستری مناسب برای ارائه توانمندیها و کشف استعدادهای هم جهت با اهداف دو سالانه، تقویت زمینه ارتباط و تبادل تجربههای هنری میان هنرمندان علاقمند به موضوع روحانیت و حوزه، اجرای پژوهشی تصویری در موضوع عکس حوزه و شناسایی کارآمدی و کارآیی هنر عکاسی در تبیین مفهیم و تاثیر آن بر مخاطب از جمله از اهداف برگزاری چهارمین جشنواره دوسالانه عکس حوزه عنوان شده است.
موضوعات چهارمین جشنواره دوسالانه عکس حوزه شامل روحانیت و حوزههای علمیه؛ روحانیت و علم؛ روحانیت و تبلیغ؛ روحانیت و انقلاب؛ روحانیت و راهبری «سیاسی و اجتماعی»؛ روحانیت و دفاع مقدس؛ روحانیت و ارزشهای اخلاقی؛ سبک زندگی؛ اخلاق اجتماعی؛ مدارس و حوزههای علوم دینی (محیط و معماری)؛ چهره (پرتره) میباشد.
منبع: مهر